ANDORRA TARINAS és una consultoria especialista en Protecció de Dades formada per un equip multidisciplinari format per assessors i informàtics.

Experts en Protecció de Dades

La importància d’estar ben assessorat

L’auge de la comunicació online dels últims anys, ha generat noves pràctiques quotidianes. I com a conseqüència s’han hagut de controlar legalment aquestes conductes humanes amb l’ús d’internet a través de noves normatives que regulen el tràfic d’informació i dades i les quals ens afecten a tots.

És per això que ANDORRA TARINAS volem oferir als nostres clients una solució global en la que el client se senti segur i protegit davant de possibles conflictes per evitar així sancions. Aquestes poden ser des de sancions lleus, greus o molt greus i l’import de multa pot ascendir fins a 100.000€ segons les circumstancies, gravetat, nombre d’afectats, perjudicis causats i la reincidència.

L’assessorament que oferim a Andorra Tarinas cobreix l’adequació a la normativa relativa a la Protecció de dades, redacció de textos, accions conta l’intrusisme professional a través de medis digitals, protecció de la propietat intel·lectual, consultoria en transformació digital, etc.

Protecció de dades

A ANDORRA TARINAS l’ajudem a que la seva empresa compleixi amb la normativa de protecció de dades tant andorrana (per dades d’andorrans segons la Llei 29/2021) com europeu (per dades de persones de tercers països segons el Reglament (UE) 2016/679). Nosaltres et facilitem les eines pel compliment d’aquestes lleis d’una manera clara i pràctica per adaptar-nos als constants canvis tecnològics de l’actualitat.

La protecció de dades està a l’alça per donar resposta a la necessitat protegir i garantir aquestes les dades identificatives, per tal d’assegurar els drets fonamentals inherents al ser humà i especialment la intimitat i privacitat de les mateixes.

De la Llei qualificada de protecció de dades 29/2021 es desprenen unes obligacions per part de les empreses que tracten amb dades personals. A Andorra Tarinas oferim un assessorament que cobreix la redacció de Protocols d’actuació conforme la normativa, redacció de contractes d’encarregats del tractament, redacció de clàusules, servei de DPO, elaboració d’anàlisis de riscos, avaluació d’impactes, formació a treballadors, assessorament en matèria de consentiments i transferències internacional de dades, etc.

Comerç electrònic a Andorra

Cada vegada hi ha més consumidors que s’animen a fer compres per internet i conseqüentment hi ha més empresaris que venen els seus productes on-line. Aquesta relació comercial genera unes situacions i unes dades que s’han de protegir i ANDORRA TARINAS és l’assessoria que t’ajuda a complir amb els requeriments legals resultants de les dades obtingudes durant l’intercanvi de serveis entre empresari i clients.

Quan es perfecciona una transacció electrònica es posen en perill una sèrie de situacions tant pel que fa el tractament de les dades com per les condicions del contracte. És per això que és important estar ben assessorat en matèria de dret mercantil, societari, de competència deslleial, propietat industrial i protecció de dades. ANDORRA TARINAS som la consultoria que assessora a empreses andorranes i multinacionals en les obligacions que comporta l’E-commerce.

Adaptem els textos de política de privacitat, avís legal o política de “cookies”, i implantem procediments per la venta a distància (mètodes de pagament, condicions generals de contractació, condicions de l’enviament, etc), d’entre altres.

Núria Viladrich

Núria Viladrich

Responsable Protecció de Dades

NECESSITES ASSESSORAMENT?

Escriu-nos un missatge amb la teva consulta i et contestarem en la major brevetat possible. Si ho prefereixes, també pot contactar amb nosaltres per telèfon o correu electrònic.

T. +376 82 70 72
What’sApp. +376 612 388
E. contacta@tarinas.com