Andorra Tarinas SLU neix com a filial de Tarinas Law & Economy, un despatx familiar amb seu a Calella (Barcelona) que té més de 85 anys de llegat en el món del dret i l’economia, amb vuit delegacions entre Espanya i Andorra.

Som una empresa especialitzada en el compliment normatiu andorrà i caracteritzada per ser efectiva i innovadora en un sector que destaca per ser molt tradicional. Amb la nostra dedicació volem ser professionals de referència al Principat i és per això que aboquem tot el nostre esforç en la satisfacció dels nostres clients.

La llarga trajectòria de la família Tarinas, ha portat a aquesta empresa a tenir l’ambició de créixer professionalment més enllà de les fronteres espanyoles i Andorra és una de les localitzacions més atractives tant a nivell empresarial com en qualitat de vida. Per aquest motiu l’empresa creix al Principat tot mostrant la seva professionalitat, vocació i il·lusió.

De l’antiguitat i els anys d’experiència hem après que el tracte i la proximitat amb el client és el més important per poder desenvolupar els nostres serveis amb total coneixement i confiança, i això és el que ambicionem a tenir també a la nostra filial andorrana.

Tarinas Andorra

Els nostres valors són la fidelitat, la qual ha d’impregnar las relacions tant internes com amb els clients; el coneixement, sense el qual no es podria fer la feina ben feta i és imprescindible pel progrés professional de l’equip; l’esforç, ja que som conscients que és la base de qualsevol professió i sense la qual no es construeix res i finalment la constància, que ens indica la importància de la continuïtat i la persistència.

Tenim en compte el component transfronterer entre el Principat i Espanya, motiu pel qual és una assessoria d’Andorra pels andorrans, pels espanyols que venen a Andorra i pels andorrans que volen establir la seva residència a Espanya o tenen assumptes que tractar a Espanya. Els anys d’experiència ens permeten treballar tant per entitats públiques com privades i estarem encantats de posar en pràctica els nostres coneixements en qualsevol d’aquests sectors.

entrada

NECESSITES ASSESSORAMENT?

Escriu-nos un missatge amb la teva consulta i et contestarem en la major brevetat possible. Si ho prefereixes, també pot contactar amb nosaltres per telèfon o correu electrònic.

T. +376 82 70 72
What’sApp. +376 612 388
E. contacta@tarinas.com