L’àrea Fiscal i Comptable d’ ANDORRA TARINAS som conscients que l’àmbit tributari és complex i canviant, per això, estar al dia de la legislació sobre temes impositius i tributaris és fonamental pel bon desenvolupament de qualsevol economia, sigui familiar, d’un petit empresari o d’una gran empresa.

Per tot això considerem que s’ha de deixar en mans de professionals, el compliment de les obligacions tributàries (impostos bàsics com IGI, IRPF, IRNR, Societats…), la gestió comptable del seu negoci, o qualsevol altra consulta relacionada amb l’àmbit de l’economia i la fiscalitat, és un valor afegit per qualsevol persona física o jurídica que desitgi complir amb eficàcia, professionalitat i legalitat totes aquestes gestions.

Planificació fiscal

Analitzem la situació patrimonial dels nostres clients i plantegem propostes de planificació fiscal tant nacional com internacional, les quals s’adaptin a la casuística familiar de cada cas i alhora optimitzin al màxim la tributació de cadascuna de les operacions que es puguin donar tant en el curt com en el llarg termini. A ANDORRA TARINAS enfoquem l’estalvi fiscal de forma proactiva. L’abast de la nostra planificació fiscal comença en la revisió mensual de la comptabilitat de la teva societat de forma que socis i administradors puguin adoptar mesures que portin a l’empresa a l’optimització d’impostos a través de revisions de les retribucions, inversions, deduccions fiscals… Per últim, ens centrem en la planificació fiscal internacional de patrimonis, successions, operacions de reestructuració de béns, anàlisi de productes financers, planificació fiscal internacional…

Assessorament i gestió tributària i comptable

Serveis comptables:

  • Conciliacions bancàries i introducció d’assentaments.
  • Confecció periòdica de balanços.
  • Tancament de l’exercici.
  • Redacció i dipòsit dels comptes anuals.
  • Confecció nòmines i presentació de la CASS.

Serveis fiscals:

  • Assessorament en matèria tributària.
  • Confecció i presentació de declaracions tributàries (IGI, Impost de societats, IRPF, IRNR, etc.).

NECESSITES ASSESSORAMENT?

Escriu-nos un missatge amb la teva consulta i et contestarem en la major brevetat possible. Si ho prefereixes, també pot contactar amb nosaltres per telèfon o correu electrònic.

T. +376 82 70 72
What’sApp. +376 612 388
E. contacta@tarinas.com